Rosa Sofia Marquès és la nova presidenta de Can Dulce

La restauració de la teulada i altres infraestructures, els primers reptes

La nova directiva de l’Associació Sollerica de Cultura Popular està molt animada a fer feina per l’entitat.

|

Rosa Sofia Marquès es va convertir el passat divendres en la primera dona presidenta de l’Associació Sollerica de Cultura Popular, després de l’assemblea que es va celebrar amb poca concurrència de socis.


La nova presidenta encapçala una directiva de caire continuista , encara que amb alguna cara nova i substitueix a Bartomeu Colom Casasnovas, que passa a ser el vicepresident. Catalina Marroig és la tresorera, mentre que Paula Nigorra serà la secretària. Pel demés, els vocals seran Xisco Pérez, Esperança Bernat, Elionor Pérez, sara Luque, Rosa Maria Coll i Pep Lluís Puig.


La renovada directiva entra amb moltes ganes però també amb importants reptes per endavant, especialment pel que fa a infraestructures, i és que és primordial reparar la teulada, la terrassa i el passadís de la terrassa a més d’adaptar el casal per les persones amb mobilitat rediuïda, tot plegat amb un cost mínim de 85 mil euros.


Són conscients que són coses que no poden esperar, però es topen amb el fet que enguany ja no poden demanar subvencions, per la qual cosa ja estan pensant amb idees per recaptar fons i ja tenen previst algun concert aquest estiu.


Per altra banda, demà dissabte faran el final de curs al seu local, amb exhibicions de les activitats que s’hi fan al llarg de tot el dia.

+ VIST