2-0. El Sóller no pot amb la imbatibilitat del Manacor

El primer gol al minut 45 comdemnà als sollerics

|

El Sóller no pogué donar la sorpresa al camp de Na Capallera on ha sortit derrotat avui capvespre per 2-0. El Manacor segueix per tant imbatut i sense encaixar un sol gol en les sis jornades que ha disputat, inclosa la d'avui.

A la primera part els sollerics han controlat molt bé el partit on, fins i tot, han gaudit de les millors ocasions per a marcar, però ja a les acaballes d'aquest primer temps ha arribat el primer gol local, que ha donat pas al descans amb un 1-0, que al final ha passat factura als homes de López.

Ja a la represa, la forma física sollerica ha patit de valent i ha anat de més a menys, sense capacitat de poder reaccionar, fins el punt que, a falta d'un quart d'hora pels 90 minuts reglamentaris, ha encaixat el definitiu 2-0.