Conseller de Turisme de Mallorca: «Si aquí no vivim bé, Mallorca no serà digna de ser visitada»

|

El conseller executiu de Turisme del Consell de Mallorca, Marcial Rodríguez, ha afirmat, en relació amb la polèmica actual sobre la massificació turística a les Balears que «si aquí no vivim bé, Mallorca no serà digna de ser visitada», per la qual cosa ha defensat una activitat turística dins de «límits socials i mediambientals».

Així ho ha manifestat el responsable insular durant la ponència inaugural d'aquest dijous en el marc del congrés internacional 'La necessària harmonització entre turistes i residents: problemes i solucions jurídiques', a Ca n'Oleo, organitzat per la Universitat de les Illes Balears ( UIB).

En línies generals, el conseller ha apuntat que hi ha «quatre vectors» en què està treballant la institució insular per a millorar aquesta situació, com els llits i places il·legals, les visites a les llars per part de famílies o amistats, i el creixement de la població. «Hem de ser conseqüents, ja que si només ens centrem en un dels quatre vectors, almenys el 75% l'estam deixant oblidat», ha subratllat.

+ VIST