Darreres entrades disponibles per a la representació d''El Porc' al Teatre del Mar, dissabte 16 de març

| |

Aquest cap de setmana, el Teatre del Mar obre les portes per acollir l'obra teatral 'El Porc', en una única funció programada per al dissabte, 16 de març, a les 20.00 hores. La representació es realitzarà a la Carpa diem del Teatre del Mar, per aquests motius fins aquest dimarts resta un 20% de seients per a completar l'aforament d'aquesta sala.

L'obra 'El Porc', a càrrec de la companyia Minut 1 Teatre, està interpretada per Pedro Orell i dirigida per Santi Celaya. L'adaptació del text de Raymond Cousse l'han fet Chus Martin i Santi Celaya.

L’obra de Raymond Cousse ofereix les emocions més íntimes, els sentiments més vulnerables i fràgils d’un ésser, que en certa manera és porc i és home. Alhora, planteja, d’una manera intimista i sincera, les darreres hores de la vida d’un porc. Una reflexió lúcida sobre la manera de viure però, sobretot, de morir. El paral·lelisme cru, i a la vegada tendre, entre l'home i l’animal que porta els espectadors al pensament existencialista sobre el sentit de la vida

+ VIST