El Consell de Mallorca obre el període d’inscripció dels nous cursos de Mallorca Activa

|

El Consell de Mallorca obre aquest dilluns, 29 gener, el període d’inscripció dels primers cursos de l’any de Mallorca Activa, la plataforma de la institució insular per a la dinamització i l'activació del teixit productiu de l'illa. La inscripció de les accions formatives estarà oberta durant dues setmanes i els cursos començaran el 12 de febrer.

La plataforma Mallorca Activa ofereix diferents cursos a la ciutadania de temàtiques diverses, des de gestió econòmica fins a serveis socials, passant per medi ambient, gestió administrativa, informàtica i comunicació, participació, jardineria, idiomes, sanitat, cultura i gestió cultural, sector primari i secundari, turisme, comerç i màrqueting, entre d’altres.

Aquestes acciones formatives s’adrecen a qualsevol persona que vulgui trobar feina, millorar la situació laboral, adquirir els coneixements necessaris per canviar de sector o, simplement, preparar-se per al futur. L’objectiu és formar els ciutadans i les petites empreses per reforçar l’emprenedoria i el creixement empresarial. En aquesta primera tanda de formació, Mallorca Activa ofereix vuit cursos diferents, que són els següents:

Mallorca Activa és una plataforma del Consell de Mallorca, adreçada als municipis de menys de 20.000 habitants, per a la dinamització i l’activació del teixit productiu de l’illa mitjançant el foment del treball, la formació, el suport a l’emprenedoria i el creixement empresarial. La plataforma ofereix informació, suport, formació, assessorament telefònic individualitzat, eines digitals i recursos destinats a dinamitzar i activar el teixit productiu de Mallorca.

+ VIST