El professor Climent Picornell es jubila i farà una lliçó de comiat titulada 'Psicogeografia i les Geografies Personals'

El professor de la UIB, Climent Picornell Bauzà, ha anunciat que es jubila «definitivament» i per aquest motiu impartirà una lliçó de comiat de professor emèrit amb el títol de 'Psicogeografia i les Geografies Personals'.

La lliçó es farà a la biblioteca de l'Estudi General Lul·lià (carrer de Sant Roc, 4 – Palma), dia 24 de Novembre a les 12 hores i també serà retransmesa en directe pel Canal de YouTube de l'associació Palma XXI i per la plataforma ZOOM (https://www.youtube.com/channel/UCrHUDil_5UPGRkEe_7aqdjA)

Climent Picornell Bauzà és, a més a més de professor, escriptor i editor. És doctor en Geografia i va ser vicerector de la UIB. Autor de llibres i articles sobre didàctica de les ciències socials, geografia i cartografia de les illes Balears.

Ha estat director de la revista cultural El Mirall i de la revista universitària Treballs de Geografia i Col·laborador de ràdio, premsa i televisió. L'any 2007 es va publicar 'Talaia Alta', un conjunt dels seus articles apareguts, majoritàriament, a Diari de Balears. El 2008 va publicar 'Jardins d'altri' i Apunts del Pla de Mallorca (2009), varen seguir 'Palma, crònica sentimental' (2014), 'Mallorca profunda?' (2015), 'Més Jardins d'altri i altra fullaraca' (2017) i 'Dalt del turó' (2019).

+ VIST