Unes 50 persones participen en la primera 'Diada de Professionals de la Joventut' organitzada pel Consell de Mallorca

Els responsables del Consell amb els organitzadors de la jornada. | Consell de Mallorca

| Palma |

Una cinquantena de persones, entre regidors, tècnics de joventut, animadors socioculturals, monitors de temps lliure, dinamitzadors i educadors han participat en la primera 'Diada de Professionals de la Joventut' a Mallorca organitzada pel Consell.

Segons ha informat el Consell de Mallorca aquest dissabte, la jornada s'ha celebrat en el Casal Can Balaguer de Palma i ha començat amb una conferència a càrrec de Juan Francisco Berenguer i ha inclòs dos tallers formatius impartits per l'Associació de Professionals de la Joventut de Balears (Aprojib).

Segons el conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, aquesta jornada «vol respondre a la manca de formació especialitzada en joventut que hi ha a Mallorca, i la intenció del Consell és organitzar dos cursos a l'any».

Així mateix, ha remarcat que «amb l'experiència d'enguany i per mitjà amb les competències transferides al Consell, la Institució Insular té clar que l'objectiu ara és impulsar l'estructuració de les polítiques de joventut a Mallorca, amb projectes com el Pla Insular o la xarxa de dinamitzadors per a municipis».

+ VIST