Les escoletes de Palma incrementaran un 16% el seu presupost durant el 2020

Les escoletes municipals de Palma de 0-3 anys augmenten la seva inversió. | E.P./Arxiu

Palma |

El Consell Rector del Patronat Municipal d’Escoles Infantils de l’Ajuntament de Palma, en sessió extraordinària, ha aprovat el Pressupost per el 2020 amb un increment del pressupost ordinari del 15.74% passant de 7.615.140€ del 2019 a 8.813.706,74€ el 2020. S’ha de recordar que el Patronat disposa de 12 escoles infantils amb 80 unitats actives que atenen a 1.044 infants de 0-3 anys.

El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió ha explicat que «aquest pressupost demostra el nostre compromís en l’etapa educativa 0-3» i ha afegit que «amb l’augment d’1,2 milions respecte l’any passat, el que suposa gairebé un 16% del pressupost, milloram quanitativament i qualitativament l’inversió a les escoles infantils municipals».

Tal com ha explicat l’Ajuntament, aquest increment de gairebé 1,2 milions van destinats a despeses de personal per poder respondre als triennis meritats per les treballadores, a la contractació de personal de suport per atendre infants amb necessitats educatives especials, a l’adequació de patis i pintura de les escoles i despeses de menjador i neteja. També a l’ampliació de la dotació econòmica per a petites reparacions i les partides d’estudis i projectes, així com la compra de dos vehicles elèctrics pel personal de manteniment i el canvi de lluminàries per llums led.

+ VIST