El Govern decreta tres dies de dol per l'accident aeri

El Govern ha decretat tres dies de dol per l'accident aeri que s'ha saldat amb set víctimes mortals --dues d'elles menors-- i que no ha registrat supervivents, segons ha informat a través del seu compte oficial de Twitter.

Des de les institucions han manifestat que els equips d'emergències continuen treballant amb l'accident aeri i que la prioritat és la identificació dels cossos.

Representants polítics de les diferents formacions de Balears han volgut aquest diumenge, a través dels seus comptes oficials de Twitter, mostrar la seva commoció i suport als familiars i reunits de les víctimes de l'accident aeri, que ha deixat cinc morts, entre ells un menor d'edat.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha mostrat «preocupació i commoció» davant l'accident aeri, alhora que ha informat que la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, s'ha desplaçat al lloc dels fets.

També el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha mostrat «preocupació i commoció» pel sinistre. En una piulada, ha escrit «tot el meu suport i condol a la família i amistats de les persones mortes» i ha agraït la «gran feina» dels equips d'emergència.

Per part seva, el president del PP a Balears, Biel Company, ha expressat en una piulada la seva commoció i preocupació per l'accident, alhora que ha mostrat el seu suport i condol pels afectats per les víctimes mortals.

Així mateix, el portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha mostrat tot el seu «afecte i amor en aquests moments tan durs», alhora que ha afirmat que la seva formació «estarà pendent de totes les notícies que vagin sortint».

+ VIST