PIMEM uneix transportistes, rent a car, taxistes i estacions de servei en una confederació

La Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha presentat aquest dimecres la nova confederació que passarà a formar part de PIMEM, la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa del Transport. Una nova organització formada per diferents associacions vinculades al sector del transport de les Balears que pretén ser «una veu unificada per a reivindicar els interessos de les diferents associacions que composen la confederació en les decisions que afecten al sector del transport».

Amb més de 2.000 empreses la nova confederació de transports estarà integrada per la Federació Independent del Taxi de Balears (FITIB), dirigida per Biel Moragues; l'Associació Empresarial de Vehicles de Lloguer amb i sense conductor de les Balears (AEVAB), que presideix Ramón Reus; l'Associació d'Estacions de Servei de PIMEM, la qual representa Rafael Matas; i l'Associació de Transportistes Autònoms de Mallorca (ASTAM), que dirigeix ​​Eduardo Ramis.

La confederació estarà presidida per Ramón Reus, mentre que Biel Moragues ocuparà la posició de vicepresidència. Els dos han afirmat la importància que té la creació d'aquest nou organisme. La nova confederació del transport també neix amb la intenció de «lluitar contra l'intrusisme laboral que existeix en el món del transport de les Balears i del qual tant transportistes, com taxistes, com rent a car, es veuen contínuament perjudicats».

+ VIST