El Consell autoritza que es reprengui la reforma de l'Hotel Don Pedro de Pollença

|

El Consell de Mallorca ha autoritzat aquest dimarts als promotors de la reforma de l'Hotel Don Pedro de Cala Sant Vicenç a Pollença a reprendre l'obra paralitzada fa unes setmanes, després de detectar-se una deficiències en la documentació aportada.

Segons ha comprovat el Servei d'Autoritzacions d'aquesta administració insular, els promotors han aportat el certificat municipal de legalitat de l'edifici i el projecte del conjunt de la reforma que s'adequa a la normativa vigent. Amb això, el Consell ha explicat que les obres de reforma es poden reprendre per part seva, almenys. Si bé, la resta d'administracions competents també ha de pronunciar-se.

Respecte a l'Hotel Vistamar, annex al Don Pedro, el Consell ha informat que l'empresa està pendent d'esmenar les deficiències per a seguir endavant amb la reforma.

El GOB demana la seva demolició

Per la seva banda, el Grup d'Ornitologia Balear (GOB) fa temps que demana la demolició i retirada de l'Hotel Don Pedro, ja que suposaria «una millora paisatgística en un espai tan encimentat com és Cala Clara».

+ VIST