Esther Garcia (UB): «Les emocions influeixen en les decisions que es prenen en la vida»

|

El cicle de conferències organitzades al Casal Balaguer (Palma) per commemorar el 50è aniversari de l’Escola d’Estiu de Mallorca ha acabat avui dijous 30 d’agost. Tot i això divendres hi ha organitzada una taula rodona i una assemblea de conclusions per posar fi així a la 40ena Escola d’Estiu. Esther Garcia Navarro,docent del Postgrau en Educació Emocional i Benestar i codirectora del Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions a la UB, ha estat la ponent de la conferència que ha parlat de l’educació i de la intel·ligència emocional.

Entre els assistents hi havia el conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió.

Educació i intel·ligència emocional’

A la conferència ponent i assistents han pogut experimentar i, d’alguna manera, conèixer millor les seves sensacions i emocions. Segons Garcia l’educació emocional pretén «transformar el món a través de les persones» i que «les emocions influeixen en les decisions que es prenen en la vida».

+ VIST