El jutge amplia la causa contra l'humorista Toni Albà

El jutge que instrueix la causa contra l'actor Toni Albà per un suposat delicte d'injúries ha decidit ampliar la causa, i l'ha tornat a citar a declarar.

L'actor s'haurà de tornar a personar davant del jutjat de Vilanova i la Geltrú el 31 de maig a causa de diversos comentaris, al seu perfil de Twitter, sobre la magistrada de l'Audiència Nacional espanyola Carmen Lamela, que instrueix la causa contra el major dels Mossos Josep Lluís Trapero i altres membres del cos policial, a qui fa responsables de l'actuació de la policia catalana durant el referèndum de l'1 d'octubre i els dies 20 i 21 de setembre davant la seu del departament d'Economia.

La denúncia va arribar de la Brigada d'Informació de la policia espanyola a Barcelona i fa referència a cinc piulades que van fer-se entre el 3 i el 20 d'octubre.

En un inici, Albà va afirmar a diversos mitjans que desconeixia els motius de la investigació però que a l'informe de la policia espanyola hi havia fotografies d'ell vestit de rei Felip V, un dels personatges que imita. «Poca feina deuen tenir si es dediquen a perseguir pallassos», va afirmar.

+ VIST