Palma es troba entre les ciutats amb els cinemes més cars de l’Estat

|

Palma es troba entre les capitals de província amb els cinemes més cars, amb una mitjana de 7,68 euros, segons mostra un estudi que ha elaborat FACUA-Consumidors en Acció. Així mateix, Madrid, Barcelona, Oviedo, Guadalajara i Vitòria-Gasteiz són les capitals de província que compten amb els cinemes més cars de l’Estat espanyol durant els caps de setmana i festius, mentre que Melilla i Granada compten amb els cinemes més barats.

Tal com reflecteix aquesta anàlisi, realitzat durant 2018 sobre els preus de 115 cinemes en 47 capitals de província i a les dues ciutats autònomes, aquestes cinc ciutats repeteixen com les capitals més cares si es recullen els seus preus sense aplicar cap tipus de descompte o oferta. En concret, la capital amb el preu mitjà més car en cap de setmana i festius és Madrid (9,74 euros), seguida de Barcelona (9,50 euros), Oviedo (8,65 euros), Guadalajara (8,60 euros) i Vitòria-Gasteiz (8,60 euros). Contràriament, els preus mitjans més barats s'han localitzat a Melilla (5 euros), Granada (5,50 euros), Huelva i Almeria (6,00 euros) i Logronyo (6,27 euros).

Dels 115 cinemes analitzats, els més econòmics en aquest mateix període setmanal són, a més de l'esmentat de la ciutat autònoma de Melilla, el Cinema Serrallo (5 euros) i el Megarama Cinema2000 (6 euros), tots dos de Granada, CineboxAqualón Port (6,00 euros), de Huelva, i Cinemes Monumental, d'Almeria (també 6 euros).

+ VIST