L'Ajuntament habilitarà dos nous aparcaments de cara a la Fira

Aquesta mesura permetrà l'estacionament d'uns 200 vehicles més

El solar de devora Es Convent on la Vila habilitarà un nou aparcament.

|

La manca d'aparcaments a la Vall és un dels temes més parlats durant les darreres setmanes. La constant rebuda de visitants provoca que, en moltes ocasions, ni els residents trobin aparcament en el municipi. Aquest problema es podria agreujar aquest cap de setmana amb l'arribada de la Fira i el Firó, moment en què Sóller rebrà encara més visites de forans. Per aquest motiu, i per poder fer front a aquesta situació que podria arribar a ser insostenible aquest cap de setmana, l'Ajuntament habilitarà dos nous aparcaments que permetran donar cabuda a 200 vehicles més.

Segons ha informat avui al matí el regidor d'Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, «estam treballant en l'adquisició de dos nous solars per poder ubicar-hi aparcaments dissuasius de cara a la Fira». Per altra banda, sobre si aquests aparcaments seran o no temporals, Darder manifesta que «aquests dos aparcaments els obrirem aquests pròxims dies, abans del cap de setmana, per donar solució durant la Fira; però després també continuaran estant disponibles; és a dir, són dos aparcaments que obrirem per la Fira, però que ja quedaran operatius posteriorment».

Sobre la ubicació d'aquests nous pàrquings dissuasius, el regidor ha explicat que «un dels aparcaments serà ubicat devora Es Convent, on ja s'està fent feina; i l'altre estarà situat a la sortida del túnel del Port de Sóller». D'aquesta manera, el regidor ha conclòs dient que «donarem cabuda a 200 vehicles més entre els dos aparcaments».

+ VIST