El Govern autoritza la contractació de la reforma d'un edifici de l'Hospital Can Misses

|

El Consell de Govern ha autoritzat aquest divendres la contractació de l'obra de reforma integral de l'edifici J de l'Hospital Can Misses, a Eivissa, amb un pressupost de 2.819.717 euros. Segons ha informat l'Executiu, a l'edifici es crearà una unitat de convalescència polivalent com a part de l'estratègia d'atenció als pacients crònics.

També s'instal·laran en ell el nou Centre de Salut Can Misses, un ampli espai destinat a les associacions de pacients i la Fundació Banc de Sang i TeixitsD'altra banda, es mantendrà una zona destinada a professionals i també a familiars de pacients desplaçats des de Formentera.

Quant a la unitat de convalescència polivalent, aquesta disposarà de trenta habitacions dobles, distribuïdes en dues plantes, que es destinaran a persones que requereixin una recuperació llarga i també a pacients pal·liatius. Amb aquesta unitat es pretén donar resposta a persones que, donades les seves característiques, hagin de ser ateses en unitats especials i no en un hospital d'aguts.

El Centre de Salut Can Misses disposarà de vint-i-cinc consultes, amb les seves sales d'espera corresponents. A més, també es crearà la Unitat de Conductes Addictives. Per la seva banda, les associacions de pacients disposaran de set sales de 30 m2, aproximadament, a l'espai que ocupava el Servei d'Urgències de l'antic Hospital, a més d'una gran sala polivalent de 150 m2.

S'integraran, a més, les instal·lacions de la Fundació Banc de Sang i Teixits. També es consolidarà una residència destinada a professionals i a familiars de pacients desplaçats des de Formentera. La zona del mortuori multiplicarà per sis l'espai disponible, amb una sala d'autòpsies i un dipòsit amb sis cambres mortuòries.

+ VIST