Alerten d'una convocatòria espanyolista per impedir la investidura de Puigdemont

|

El periodista Jordi Borràs ha alertat aquest dilluns a través del seu perfil de Twitter de la convocatòria que està corrent a través de diversos perfils d'extrema dreta per aquest dimarts, en el marc del ple d'investidura en el Parlament.

Segons ha alertat, és tracta d'una convocatòria sense signar i que està correguent entre perfils de Twitter espanyolista i que pretén impedir la investidura del president, Carles Puigdemont. La concentració ultra s'ha convocat aquest dimarts 30 de gener a les 15.00 hores davant l'entrada del parc de la Ciutadella 

A hores d'ara, representants de JxCat, ERC i la CUP estan reunits des de les 16.30 hores en el Parlament per abordar el ple d'investidura d'aquest dimarts. En la reunió s'aborda el contengut del pacte de Govern que la CUP exigeix acordar abans de garantir el seu suport al candidat de JxCat, Carles Puigdemont.

Per part de la CUP han assistit els seus quatre diputats: Carles Riera, Maria Sirvent, Natàlia Sànchez i Vidal Aragonés, i per part de JxCat Josep Rull, Elsa Artadi i Albert Batet.

+ VIST