Les Joventuts Socialistes entreguen carbó a les NNGG i al PP «per les seves mentides»

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears han fet entrega, a través d'una Reina Maga Drag Queen, d'una carta i un sac de carbó al PP i les seves Noves Generacions, en resposta a la carta dels joves populars en la qual demanaven un millor Govern per a les Illes Balears.

Segons ha denunciat el secretari general dels i les joves socialistes, Marc López, «les reivindicacions de les NNGG són les mateixes mentides que veim dia rere dia al PP, per la qual cosa és una llàstima no trobar res de nou als joves del PP i res de diferent dels seus companys de partit».

Per açò, els joves socialistes han llegit una carta de resposta dirigida a les Noves Generacions i han simulat l'entrega de carbó. En concret, López ha explicat: «Ens sorprèn que critiquin la política educativa de l'actual Govern i oblidin que amb l'Executiu de Francina Armengol ha arribat la pau social a les aules que el PP s'havia carregat amb el TIL, la fi de les retallades i la contractació de més personal».

El secretari general de les JSIB també ha fet referència a les acusacions que amb l'Impost del Turisme Sostenible hi ha menys turistes «quan hem tengut un altre any de rècord, mentre que els joves del PP tampoc fan cap tipus de referència a una fita històrica que marca el camí a la resta d'Espanya, com és la de l'augment salarial d'un 17% els propers quatre anys al sector de l'hoteleria».

A més a més, les JSIB també han lamentat que les NNGG critiquin el programa Joves Qualificats, ja que «no diuen que aquest projecte ha permès donar una primera feina titulada a molts de joves de les Illes Balears, a més que també obliden que el govern de Bauzá va dedicar 0 euros a polítiques d'ocupació juvenil i va tenir congelat el programa de la Garantia Juvenil que venia des de la Unió Europea».

Els i les joves socialistes han recordat a les Noves Generacions: «També s'ha obert el Consell de la Joventut, tancat pel PP per motius ideològics perquè no volien que el món associatiu juvenil opinés i pogués tenir incidència política en les administracions públiques».

Finalment, Marc López ha fet referència a l'oblit de les Noves Generacions en la seva carta al Govern «la lluita per la igualtat, amb la batalla contra les violències masclistes i a favor del col·lectiu LGTBI, amb la llei que els reconeix de forma integral els seus drets».

La performance de la Reina Maga Drag Queen, feta davant la seu del PP de les Balears, ha volgut donar visibilitat a la diversitat que comporta que aquesta pugui participar a una cavalcada de Reis com la de Villa de Vallecas, a Madrid. «El PP amaga sota la tradició el que realment és un discurs transfòbic», ha conclòs López.

+ VIST