El Govern s'encarregarà de les despeses de voluntariat per les festes de Sant Joan

|

L'Ajuntament de Ciutadella ha informat aquest dilluns que el Govern ha pres la resolució de fer-se càrrec a partir del 2018 de les despeses de viatge que comporten el desplaçament dels voluntaris de Mallorca a les festes de Sant Joan.

«Una de les més sentides reivindicacions que té plantejades l'Ajuntament de Ciutadella és arribar a obtenir una plena consideració de Sant Joan com una festa que traspassa l'àmbit purament local, per situar-se en una dimensió insular i balear», han assenyalat des del consistor. D'aquesta manera, determinats aspectes relacionats amb la seguretat i la disponibilitat de contingents podrien ser ateses amb la participació pressupostària d'administracions de més alt nivell, per sobre de la merament municipal.

L'Ajuntament de Ciutadella ha confirmat que la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern, Catalina Cladera, ha assegurat a la batlessa, Joana Gomila, que l'Executiu autonòmic es farà càrrec dels costos del viatge que realitzin els voluntaris de Protecció Civil de Mallorca a partir del pròxim any. Així mateix, ha expressat la disposició d'incrementar el nombre de coordinadors desplaçats a Ciutadella durant les festes de Sant Joan.

+ VIST