Darrers dies per participar en l'enquesta del cartell musical de Sant Sebastià

|

Aquest diumenge finalitzarà el termini per poder participar en les enquestes ciutadanes per orientar el cartell musical de la revetlla de Sant Sebastià, a través de la web tufaspalma.cat. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest divendres, els residents amb targeta ciutadana poden indicar quins grups/artistes principals els agradaria que toquessin a la plaça d'Espanya i plaça de la Reina i tot l'itinerari musical de la plaça Joan Carles I.

De moment, un total de 350 persones han respost a les enquestes online que enguany es complementaran amb 600 enquestes a peu de carrer que s'han realitat durant aquesta setmana en diferents punts dels cinc districtes de Palma.

En la plaça d'Espanya, els participants poden triar entre Nacha Pop, M-Clan, Diego Martín, Maleïda Nerea, Paula Rojo i Nena Daconte.; mentre que a la plaça de la Reina, els candidats són Medina Azahara, OFunkillo, Ulls de Bruixot i David de Maria.

Respecte a l'itinerari musical de la plaça Joan Carles I, es plantegen l'opció de Revetlla Pop (Coc Malla, Marcos González, Lily's House, Donallop i L'equilibriste ), opció de Revetlla heavy metall (Udo, Ca de Bou, Hellfire Cluv, Bay City Killers i És Fossers), i l'opció de Revetlla 'festa i ball' (Txarango, La Gran Orquestra Republicana Cirko i Jorra i Gomorra).

El resultat de les enquestes serà decisiu per definir el cartell musical d'aquestes places i servirà, a més, per orientar a l'assessor musical de l'Ajuntament de Palma en la confecció del cartell musical definitiu de la Revetlla de Sant Sebastià 2018.

+ VIST