Noguera visita el nou Casal Comunitari Litoral que «dinamitzarà la zona del Molinar»

|

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha visitat aquest dilluns el nou Casal Comunitari Litoral, on estava el Servei d'Atenció i Promoció Sociolaboral, en el Molinar i que, ara, acollirà les oficines de Palma Activa i projectes per dinamitzar aquest barri i el Coll d'en Rabassa.

El batle ha considerat que «és una bona notícia perquè es dóna contingut a aquest equipament». «Es realitzaran intervencions socioeducatives per a nins i joves, hi haurà punts d'informació juvenil i per a la dona, hi haurà una sala d'informàtica, tot amb la idea de dinamitzar als joves de la barriada», ha dit.

Així, la planta baixa d'aquest edifici acollirà un projecte de prevenció per a nins, joves i famílies, desenvolupat per l'associació Espiral, i contribuirà a dinamitzar aquests barris. El conveni signat, el passat mes de setembre, entre l'Ajuntament i Espiral permetrà dotar de diferents serveis per al barri com un punt d'informació juvenil que estarà obert a totes les persones que ho necessitin, majoritàriament joves en dificultats socials.

També es desenvoluparan projectes d'orientació laboral i formatius: sessions individuals, tallers, cursos. Així mateix, es realitzaran programes de conciliació familiar i serveis oberts a qualsevol persona amb necessitat de conciliació. També hi haurà un servei d'assessorament per a associacions, un servei de consulta i assessorament jurídic i de gestió, un punt d'Informació i Atenció a la Dona, serveis d'Informació i orientació sobre ocupació, habitatge, formació, oci i temps lliure, habitatge.

A més les dependències d'aquest edifici es podran utilitzar per dur a terme activitats del Centre Municipal de Serveis Socials de Litoral. En la segona planta de l'edifici se situaran en el futur oficines de PalmaActiva.

+ VIST