EMAYA entrega al Taller de Joguines de Càritas 150 kg de juguetes

|

EMAYA ha entregat al Taller de Joguines de Càritas Mallorca 150 kg de juguetes recollides durant els passats 6 mesos pel camió de reciclatge. Aquesta entitat se’n fa càrrec de la reparació, reutilització i reciclatge de les juguetes, donant feina a persones de col·lectius desfavorits i ajudant famílies necessitades.

Aquestes juguetes han estat recollides pel camió de reciclatge d’EMAYA que, setmanalment, realitza una ruta per alguns mercats municipals (dijous a Sta. Catalina, divendres a l’Olivar i dissabtes a Pere Garau) i pel poliesportiu municipal de Son Moix (dimarts capvespre). Així mateix, visita els centres educatius que ho sol·liciten, a través del programa Emaya a l’Escola, realitzant una activitat educativa per als escolars i recollint els residus aportats pels infants i les famílies.

El camió de reciclatge

Al camió de reciclatge s’hi poden dur també altres residus especials, que no es recullen amb els contenidors habituals o que es poden reutilitzar si tenen una recollida diferenciada; com roba, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, piles i bateries, càpsules de cafè, tòners i cartutxos de tinta, oli de cuina, pintures i vernissos, així com petits estris domèstics. La separació i recollida diferenciada d’aquests residus permet un millor aprofitament o, en el seu cas, un tractament adequat per evitar la contaminació.

+ VIST