A Palma l’autobús transfòbic d'HazteOir no serà benvingut

Hazte Oír.

|

El tinent de batle de Model de Ciutat, Antoni Noguera, ha assegurat que l'autobús transfòbic de la plataforma 'HazteOir', no és benvingut a Palma. Així ho ha afirmat el tinent de batle aquest dilluns en roda de premsa, després que membres de la plataforma que predica el rebuig i l'odi cap al col·lectiu transgènere hagi informat que té previst arribar a Palma el pròxim mes de juny. «L'autobús no és benvingut a Palma», ha afirmat Noguera. 

El batle de Palma, José Hila també ha mostrat la seva posició quan ha coincidit, a través del seu compte de Twitter, amb la posició d'Antoni Noguera. «No el volem a Palma i no serà benvingut», ha assegurat el batle.

Per la seva banda, el col·lectiu Ben Amics ha reclamat el «posicionament institucional i ciutadà» davant la possible arribada de l'autobús el pròxim mes de juny a Palma. Així mateix, des de Ben Amics han recordat que, si bé, cadascú és lliure de declarar-se en contra o a favor de l'autobús transfòbic, cal recordar que aquest «fomenta la discriminació i atempta contra la llibertat col·lectiva del moviment LGTBI».

+ VIST