La paella solidària recapta 3.814 euros per a Creu Roja

La iniciativa, que va tenir lloc a l’Infante Lois, fou un èxit reunint unes 300 persones

|

El passat diumenge Creu Roja Sóller va celebrar la Paella Solidària. La iniciativa que té com objectiu aconseguir fons per als projectes socials que desenvolupa l’entitat, i que va reunir a 300 assistents i recaptà 3814’80€.

Dels 3814’80 euros recaptats, 2740’81€ es destinaran íntegrament als projectes social de Creu Roja a Sóller, especialment per adquirir aliments, productes d’higiene personals, alimentació infantil, material de suport escolar (compra de llibres i material escolar), entre d’altres i els 1.074€ restants, s’adquiriren mitjançant la venta de la loteria del sorteig de l’or.

La col·laboració desinteressada de comerços, empreses i entitats del municipi han permès a l’Assemblea Local de Creu Roja Sóller organitzar, una vegada més, l’esdeveniment solidari fent entrega de donatius, regals o donant de franc productes per a la elaboració de la paella. Pedro Andreo i Jeroni Rullan amenitzaren el dia. Es vol donar, les gràcies a l’equip de Paelles Solidàries i a tots els voluntaris/es que un any més ajudaren en aquest dia.

+ VIST