Sóller es prepara per al vuitè ‘Tast d’Arts Escèniques’

Arrel’Art presentà dimecres la nova edició, que inclourà sis sessions

|

Com és tradició durant el mes d’agost, Sóller es convertirà en un escenari per acollir una nova edició del «Tast d’Arts Escèniques En Vi-u». L’esdeveniment, que enguany arriba amb la seva vuitena edició, ha estat organitzat com cada any per l’Associació Arrel’Art, amb Sílvia Arbona i Joan González al capdavant. El programa d’enguany inclou sis sessions, que seran repartides en dos caps de setmana. Concretament, les activitats es duran a terme els dies 4, 5, 11 i 12 d’agost.

Aquest dimecres, el Museu de Can Prunera acollí la presentació oficial de la vuitena edició de l’esdeveniment. Joan González i Sílvia Arbona s’encarregaren d’explicar als assistents les activitats que s’oferiran durant els dos caps de setmana d’agost. A la presentació hi acudiren la glosadora Cati Eva; el batle de Sóller, Miquel Nadal; la regidora de Cultura, Antònia Frau; i Joan Carles Simó, de Més per Sóller.

La primera sessió, que es durà a terme el divendres quatre d’agost al Museu de Can Prunera, s’anomena «Glosadores de rondalles», i serà una activitat itinerant on els glosadors Cati Eva, Miquel À. Adrover i Maribel Servera oferiran rondalles i gloses. Seguidament, el dissabte cinc d’agost la Plaça Constitució acollirà el «Taller amb Castellers de Mallorca», dirigit a infants i famílies, i on els participants podran aprendre les tècniques per fer torres, a més de conèixer el vestuari i música que empren els castellers durant les seves tradicionals actuacions.

El pròxim cap de setmana continuarà l’activitat amb quatre sessions més. En primer lloc, el divendres onze d’agost es representarà al pati de les Escolàpies el teatre familiar «La reina dels embulls». Una mica més tard, Biel Majoral, acompanyat de Miquel Brunet i altres artistes, oferiran un concert al Casal de Cultura. Finalment, el dissabte dotze d’agost hi haurà un «Taller de titelles» a la Plaça, organitzat pels Joves Artistes. I, per tancar la vuitena edició, es durà a terme la «Ruta Escènica», on es representaran tres obres en tres llocs diferents, entre les quals hi haurà «Etna», de Mariona Hauf, que guanyà el concurs de textos teatrals fa unes setmanes.

+ VIST