La 3a Edat ret un emotiu homenatge als seus socis majors de 85 anys

|

Seguint la tradició de cada any per aquestes dates, l'Associació de la Tercera Edat de Sóller ha celebrat avui l'homenatge als seus socis majors de 85 anys, en acte celebrat a la Parròquia de Sant Bartomeu. Per començar s'ha fet la missa solemne presidida per Mn. Miquel Mulet ha comptat amb el cor parroquial. Durant la mateixa, i amb presència de les autoritats locals, s'ha recordat especialment als socis que que ja ens han deixat.

Acabada la missa, i després d'unes paraules del directiu Pep Lluís Celià, recordant que enguany l'associació compleix 39 anys, s'ha fet l'homenatge. Els socis majoris de85 anys han estat obsequiats amb una ensaïmada o un diploma que han rebut de mans del regidor de cultura Miquel Nadal i del president de la Tercera Edat Joan Noguera.

Després el cor de l'Associació dirigit per Mercè Bernat oferí un petit concert i a continuació els socis i autoritats acompanyats per la colla de xeremier i fabioler format per Tomeu i Nico Amengual es dirigiren al local de l'associació on esperava un refresc.

Va ser un emotiu acte que ja és esperat cada any en dates properes a Sant Bartomeu.

+ VIST