Les festes de Sant Bartomeu se celebraran del 20 al 24 d'agost

S'ha elaborat un complet programa d'actes per a tots els públics durant aquests dies

|

La regidoria d cultura ha donat a conèixer aquesta setmana el programa de les festes patronals de Sant Bartomeu, lesquals se celebraran del 20 al 24 d'agost amb un variat programa d'actes.

El dia 20 d'agost, a les 19 h, la Capella de les Escolàpies acollirà la inauguració de l'exposició "Mediterrani mallorquí de Francisca Salvà Boscana, mentre que a les 21 h, es projectarà el documental "Mallorca fantàstica 2009".

Pel dissabte dia 21, de 9 a 19.30, a l'Infante Lois, torneig de petanca de Sant Bartomeu. A les 11.30 h, a la Sala Magna de l'Ajuntament, lliurament d'insígnies als Donants de Sang de Sóller.

A les 17 h, a la Plaça del Mercat, jocs infantils, castells inflables, jocs tradicionals (baldufes, xapes, bolls) i altres.

De 17 a 20 h, a St. Vicenç de Paül, torneig de tennis taula organitzat pel Círculo Sollerense i el CTT Sóller.

A les 19 h, davant les escales de la Parròquia, ginkana de St. Bartomeu per a joves a partir de 12 anys organitzat per Es Kasal i Som Joves.

A les 19 h, demostració de les Danses del Món a càrrec de la 3ª Edat.

A les 20 h, a sa Botigueta, inauguració de l'exposició homenatge a Bernadí Celià i, a l nº 5 de la Plaça A.Maura exposició de maquetes d'embarcacions tradicionals realitzades per Toni Jofre Moragues.

A les 21 h, al Museu de la Mar concert per a dos pianos. A les 21.30 h, al Victòria teatre amb Nova Terra i l'obra "Intimant amb l'escena" original de Joan Maiol. També diumenge 22 a les 19 h.

A les 23 h, Nit jove amb els grups Ned's Gang, Pirates Pirats i Dj Toito.

Diunmenge dia 22 , a les 10.30 h, matinal d'escacs. A ñes 12 h, passacarrers amb els Caparrots de la Vila.. A les 19 h, ballada a càrrec de l'Estol de Tramuntana. A les 22 h, a Plaça, projecció del curt "Dificultades" de Joan Cobos i Laura Martín i, tot seguit cinema a la fresca amb Harry Potter i el misteri del Príncep.

Dilluns dia 23, de 10 a 12, taller al carrer, regals en temps de crisi. A les 18 .30 h, a Plaça gel grup infantil Trencaclosques. A les 22 h, revetlla amb Champagne Band, Oxalis i Val 9.

+ VIST