El programa de les fires arranca l'1 de maig i culmina el 10

|

El proper dissabte dia 1 de maig arrancarà el programa de les Fires i Festes de Maig, que viuran les seves jornades centrals entre els dies 6 i 10 del mateix mes de maig.

L'esmentat dissabte dia 1 de maig, a les 10 h, hi haurà la VIII Trobada de Randeres i Brodadores, mentre que el Museu de Ciències acollirà l'exposició "Art i Ciència" en homenatge a Jean Dausset.

El capvespre, entre les 16 i les 18 h, hi haurà a Plaça una nova edició del Gran Joc que organitza l'Agrupament Escolta Capità Angelats. A les 19 h, el Grup Corriola representarà al Victòria "Arsènic per Compassió", mentre que a les 19.30 h, l'Església del Convent del SS.CC acollirà un concert a càrrec de l'Orfeó Universitari de les Illes Balears, dins els actes dels 50 anys de Joventuts Musicals de Sóller.

Diumenge dia 2 de maig hi haurà diferents actes esportius, entre ells la Cursa de Muntanya de Sóller.

El dijous dia 6 de maig, a sant Bartomeu, hi haurà l'acte d'investidura de les Valentes Dones Esperança Mª Bernat Bernat i Cristina Gual Colom, a les 20.30 h, juntament amb la lectura del pregó de Fires a càrrec de Joan F. Rullan Valcaneres. L'acte acabarà amb l'actuació del Quartet de Saxos i cor infantil de l'Escola de Música.

A la sortida, a Plaça, nit de blues a les 22 h, amb l'actuació del grup solleric Ned's Gang.

Ja el divendres dia 7 de maig, a les 17 h, a la Residència Bell Entorn, concert a càrrec de la coral de la residència i exposició de treballs realitzats pels residents .

A les 17.30 h, a l'Alameda, teatre infantil musical., i de les 17.30 les 20 h, a la Plaça del Mercat tallers educatius ciència divertida, jocs gegants i tradicionals, paret màgica i el racó dels més petits. El vespre, música llatinoamericana a Plaça amb Dj Johnsito. Dissabte revetlla amb Honey i altres.

+ VIST