Antoni Pinya rep la medalla d'Or de la IGP Sobrassada de Mallorca

Sebastià Cruellas, Antònia M. Torres, Andreu Palou y Antoni Pinya.

|

El Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca ha concedit la medalla d'Or al solleric Antoni Pinya. En un acte celebrat a l'Hotel Valparaíso de Palma, el cuiner i gran coneixedor d'un dels productes estrella de la cuina mallorquina, rebé la màxima distinció del Consell Regulador Sobrassada de Mallorca. Antoni Pinya va ser uns dels primers integrats del panell participant en les primeres sessions d'investigació per crear la primera fitxa de tast de Sobrassada de Mallorca, va formar part del jurat de Tast més de 15 anys fins a juny de 2010 i continuà col·laborant, ajudant i orientant amb sessions de fotografia gastronòmica, entrevistes i xerrades. Per tot això i per continuar en l'engrandiment i coneixement de la Sobrassada de Mallorca se l'ha reconegut.

Ha dedicat la major part de la seva carrera professional a la docència en l'especialitat de cuina, des de l'any 1983 a l'antiga Escola Sindical d'Hoteleria de Palma. Posteriorment, va ser professor als instituts d'ensenyament secundari Juníper Serra (Palma), Joan Miró (Sóller) i Calvià, així com a l'Escola d'Hoteleria CAIB-UIB en els primers quatre anys d'existència, com a cap del Departament de Cuina.

+ VIST