Més reclama millores als espais de jocs per a nins i nines i la creació d'un Consell d'Infants de Sóller

Ho fa avui que se celebra el Dia Mundial de la Infància

Aurora Torrens; Laura Celià i Joan Carles Simó de Més.

|

Coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, Més per Sóller exigeix a l'actual equip de govern que es compleixin els acords aprovats per plenari el 2020 i als quals no s'ha donat compliment "encara". Entre les peticions que fa l'agrupació ecosobiranista es troben millorar els espais de joc per a nins i nines de Sóller i la creació del Consell dels Infants, però també organitzar un Dia per als Infants i treballar de forma coordinada amb ells per garantir un bon espai de participació. Més recorda que la moció s'aprovà per unanimitat de tots els partits polítics "però han passat tres anys i no s'ha donat compliment", explica la portaveu, Laura Celià.

En la mateixa línia, el partit polític denuncia també "l'estat lamentable" en què es troben la majoria de parcs infantils del municipi, dels quals "ara mateix no en disposam de cap amb unes condicions dignes". Més afegeix que no tenen ombra; estan plens de brutor o els elements de joc estan romputs, mentre que l'equip de govern format per PP i Seny "destina milions d'euros per al vehicle privat com asfalts; aparcaments o senyalística". En aquest sentit, han fet un llistat dels tres parcs que han desaparegut, com el situat vora l'estació del tren; el de Lepanto, que es destinà a parc de mascotes o el del camp de futbol del Port "on fa mesos que els infants no hi poden accedir", asseguren.

Val a dir que la setmana passada el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder anuncià que revisarien tots els parcs infantils per reparar les atraccions malmeses.

+ VIST