Els cotxes mal aparcats vora la zona de Lepanto impedeixen la circulació

Els veïnats es queixen que la situació és «insostenible»

|

Fa setmanes que els residents de la zona de Lepanto, al Port, tenen dificultats per arribar a casa seva. El motiu és la quantitat de cotxes mal estacionats que es posen al llarg de la via que du el mateix nom, i que de vegades impedeixen la circulació d’altres vehicles.

Segons els veïnats, la situació comença a ser «insostenible, perquè si un d’ells aparca malament ja no es pot circular pel carrer i quedes tancat», comenten. Els residents d’aquest carrer i els adjacents expliquen que aquesta situació es produeix sobretot de nit quan «n’hi ha que deixen cotxes a banda i banda, fent molt difícil accedir al parc o circular per la via pública». De fet, reconeixen que la Policia Municipal «fa alguna inspecció de tant a tant per la zona, però tot i veure vehicles mal aparcats, no diuen res».

Tot això es produeix quan a uns pocs metres hi ha situat el pàrquing de Lepanto gestionat per l’empresa pública Sóller 2010 i que sobretot «els vespres té places buides per deixar els vehicles, però igualment els deixen a fora», asseguren.

Aquesta setmana, la situació ha empitjorat, i cada dia els residents «ens hem trobat amb el carrer ple de cotxes». Així, els veïnats reclamen a l’Ajuntament que «apliqui mesures, perquè, en canvi, alguns residents sí que han estat multats per no tenir el cotxe ben estacionat», apunten.

+ VIST