L’asfaltatge del Camí de Sa Figuera arrancarà el pròxim dilluns 21 d’agost

També es pavimentaran Ses Argiles i Es Murterar

|

Ja es coneix la data en què s’iniciarà l’esperat asfaltatge del Camí de Sa Figuera, que tanta polèmica ha provocat durant els darrers mesos per, entre d’altres, el mal estat de la part ubicada enfront del bar Sa Taverneta. A més, dins el mateix projecte es pavimentaran també els camins de Ses Argiles, Can Domàtiga i Es Murterar. El pròxim dilluns 21 d’agost serà el dia en què arranquin les tasques d’asfaltatge d’aquests camins.

Aquest passat dimarts al matí, el regidor d’Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, es va reunir amb els tècnics del Consell de Mallorca del departament de carreteres per a planificar el dia d’inici de les obres i l’ordre en què s’asfaltaran els diferents camins involucrats.

Tal com ha informat Carlos Darder durant aquesta setmana, «les tasques de pavimentació arrancaran al Camí de Ses Argiles, a l’altura de la piscina municipal. Després, anirem baixant, passant pel Camí de Can Domàtiga. Seguidament, asfaltarem el Camí de Sa Figuera, fins a arribar al camp de futbol. I, finalment, pavimentarem el Camí d’Es Murterar, fins a arribar a la Cooperativa». Sobre el temps que tardaran les obres, el regidor ha explicat que «la idea és que l’asfaltatge finalitzi abans del 15 de setembre, que és quan comencen de nou les escoles».

+ VIST