Més demana la limitació del trànsit cap al centre

Amb l’entrada pel carrer Nou, només per a residents i serveis

|

Més per Sóller ha denunciat aquesta setmana el «caos circulatori» que provoquen a diari els cotxes de visitants deguin a una mala regulació del trànsit en el centre. Segons el grup municipal de Més, la situació milloraria molt limitant l’accés al centre pel carrer Nou només a vehicles residents i als serveis, tal com es va fer fa uns anys. També consideren imprescindible que, de forma paral·lela, es programin millor els semàfors de la plaça d’Antoni Maura i del carrer Sant Nicolau, ja que amb la seva actual sincronització i la gran quantitat de vehicles que arriben al centre, aquesta part de la ciutat s’ha convertit en un autèntic punt negre circulatori».


Laura Celià, portaveu de Més, considera que la mesura «hauria de venir acompanyada, d’una correcta senyalització cap als aparcaments de Cetre, Sa Calatrava i Teixidores».
Des de Més es recorda que «el caos circulatori que cada dia es pot veure al Castellet, carrer de Santa Bàrbara, plaça Antoni Maura i primer tram del carrer de Sant Bartomeu, ja es tradueix en freqüents situacions de perill, de les quals se’n fan ressò sovint les xarxes socials». Els ecosobiranistes creuen que el problema s’ha incrementat «a causa de la saturació de cotxes de lloguer, que es fien dels navegadors i no fan cas a la senyalització, que, per altra banda, és confusa», pel que veuen «imprescindible» la limitació del trànsit al centre a través del carrer Isabel II».


Laura Celià demana a l’equip de Govern «que gestioni aquesta situació de caos» i confia que «ara que el regidor responsable de l’àrea de mobilitat serà l’ex-cap de Policia, no tenim cap dubte que té l’experiència i els coneixements tècnics necessaris per dur-ho a terme».
S’ha de dir que el passat estiu ja es va produir la situació de caos en aquesta zona a causa de l’afluència de vehicles visitants i, a mitjans del mes d’agost, l’Ajuntament es veié obligat a limitar temporalment l’entrada de vehicles pel carrer Isabel II, tal com demana ara Més

+ VIST