Deià aconsegueix ampliar la freqüència de bus de matí i vespre

|

A partir de dia 1 de febrer, els deianencs comptaran amb més freqüències del bus que arriba a Palma. Després que el municipi reivindicàs en diverses ocasions ampliar l'horari sobretot al matí, el servei del TIB permetrà a estudiants i treballadors sortir a les 6.05 per arribar amb transport públic a les 7.20 hores a Palma. Es tracta de la línia 203 que cobreix Port de Sóller; Deià; Valldemossa i Palma i que fins ara no permetia als residents poder utilitzar aquest transport per anar fins a la capital per anar a treballar o a classe.



El servei també es reforça a la franja central del dia i passa de quatre a cinc expedicions per sentit entre les 12.00 h i les 17.00 h. I també s'incorpora una darrera sortida des de Palma a les 22.00 h.



El batle de Deià, Lluís Apesteguia, agraí a la Conselleria de Mobilitat "que hagi escoltat les peticions dels deianencs i deianenques, perquè la modificació horària permetrà atendre millor les necessitats de mobilitat tant laborals i estudiantils com d'oci dels residents", digué.

+ VIST