La Guàrdia Civil investiga la troballa d'un cadàver surant al Port

|

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la investigació de la troballa d'un cadàver a les aigües del Port. A primera hora d'avui capvespre, diverses persones han donat la veu d'alarma en adonar-se de l'aparició del que podia ser un cos humà surant.

Ràpidament, s'han mobilitzat fins al lloc diverses dotacions de la Policia Local de Sóller, Guàrdia Civil i la resta d'equips d'emergència. Després de comprovar la veracitat de les informacions i confirmar que es tractava d'una persona morta, s'ha avisat a l'autoritat judicial competent.

Malgrat les condicions climatològiques adverses, i amb ajuda d'embarcacions d'auxili s'ha recuperat el cadàver. L'albirament s'ha produït en el mirador de Santa Catalina de la barriada de pescadors. Fins al moment, fonts pròximes a la investigació apunten al fet que el cos fa diversos dies que està dins l'aigua i que presenta signes de descomposició. De moment es desconeix la identitat de la víctima així com les causes de la mort.

+ VIST