Neix la 'Penya Mallorquinista Sóller' encapçalada per tres dones

Els seus socis disposaran d'una sèrie d'avantatges

|

Sóller disposarà d'una penya mallorquinista de cara a la pròxima temporada 24/25. D'aquesta manera, els aficionats del R.C.D. Mallorca de la Vall podran donar suport al seu equip gràcies a aquesta nova penya. Així ho han confirmat avui les seves tres impulsadores, que decideixen posar en marxa la 'Penya Mallorquinista Sóller'. Concretament, les responsables de posar en marxa la iniciativa són Laura Marcús (presidenta), Cati Novella (secretària) i Maria Gelabert (tresorera). Els nous socis de la penya disposaran d'una sèrie d'avantatges.

La 'Penya Mallorquinista Sóller' tendrà la seva seu al Bar Es Firó. Segons informen les encarregades, el pròxim dissabte dia 3 d'agost entre les 10 i les 13 hores del matí els interessats podran fer-se socis tant de la nova penya com de la Unió de penyes, que reuneix socis de tot Mallorca. Amb el carnet de la nova penya de Sóller, els socis disposaran d'una sèrie d'avantatges, com poden ser descomptes a diversos locals de Palma encara per confirmar; sopars organitzats per la penya a meitat de preu; prioritat a l'hora d'apuntar-se als sopars i als busos per anar a veure els partits del Mallorca, etc. Sobre el tema dels busos, la nova penya habilitarà busos en cada partit del Mallorca, els quals deixarà els aficionats just davant el camp Son Moix, i els recollirà allà mateix, evitant així les complicacions que poden suposar trobar aparcament els dies de partit. Les responsables confirmen que el preu del bus dependrà de la gent que s'apunti, sempre amb l'obligació de fer-ho amb una setmana d'antelació.

Per altra banda, sobre les tarifes anuals de la 'Penya Mallorquinista Sóller', recalcar que els adults hauran d'abonar 20 euros; la gent de menys de 22 anys (sub22) hauran de pagar 10 euros; i els infants, de com a molt 10 anys, hauran d'abonar 5 euros.

Finalment, sobre la inauguració oficial de la nova penya encara està pendent de confirmar, ja que dependrà de quan la Unió de Penyes ho demani. La presentació consistirà en un sopar organitzat per la penya de Sóller que tindrà presència de jugadors del R.C.D. Mallorca.

+ VIST