El Sóller es reforça amb Toni Quetglas, prometedor punta procedent del Mirandès

|

Dimarts horabaixa va trepitjar per primer cop el que serà el seu nou escenari. Toni Quetglas (Santa Maria 2003), és un davanter que tot i la seva envejable joventut, té un currículum realment espectacular. Ha passat per les canteres del Barça (cadet), Cide, La Salle, At Balears i Mallorca. «He marcat a rivals com l’Espanyol i Saragossa entre altres quan jugava als cadets del FC Barcelona».

-Com va ser per tu la passada temporada?
-La passada la vaig iniciar al Poblera fins que a mitja temporada vaig ingressar al Mirandés. A Sa Pobla vaig intervenir en els quinze partits de la primera volta, bé a l’onze titular o sortint des de la banqueta. Anar a la península era un repte molt atractiu, però bé, t’ha de compensar, estar lluny de la família i tot el que això significa per un jove de la meva edat no és fàcil.

-I com ha estat fitxar pel Sóller?
-Bé, Toni Sánchez des que em va dirigir en el Cide em coneix ben a fons, m’ha seguit la trajectòria i entre nosaltres sempre hi ha hagut una química especial. Puc assegurar que el Sóller ha caigut en molt bones mans. Toni em va proposar venir cap a la Vall, el projecte em va interessar i aquí som amb tota la il·lusió del món.

-Quina és la teva situació habitual dins el terreny de joc?
-Pens que allà on més puc rendir és en aquestes dues posicions: extrem dret i mitja punta.

-La teva meta personal?
-El primer objectiu és que el col·lectiu funcioni com a bloc, aquí tots hi hem d’aportar i, a nivell individual, sumar gols i assistències.

-L’objectiu inicial és salvar la categoria?
-Com la majoria d’equips, llevat dels quatre o cinc de dalt. Segur que serà una categoria molt igualada, on cada partit s’haurà de suar i lluitar al màxim, ho sabem. Ara bé, estic completament segur que donarem més d’un ensurt.

-Veurem un Toni Quetglas marcant les diferències dins l’equip solleric?
-Farem el possible, ara bé, el treball col·lectiu, anar tots cap a la mateixa direcció i formar un vertader bloc fora i dins el vestidor, aquestes són les claus pel bon funcionament de tot equip.

-Vols afegir res més, Toni?
-Que l’afició s’animi. Després de patir tant l’any passat, aquest pot ser un any il·lusionant. Amb un camp renovat, la directiva nova, un nou tècnic i un planter reforçat. Tot plegat fa que tengui molt bones vibracions.

+ VIST