Les solleriques compliren el seu primer objectiu i acaben imbatudes (49-76)

|

Molinar (21+28): Moron (7), Sagrado (11), Chicón (4), Monteoliva (2), Aparicio (3), Manrique (2) i Avellà (20).
Jov. Mariana Sa Talaia (38+38): Moragues (5), Juan, Picallo (8), Puente (18), Eugenio (14), Pérez (9), Vives (9), Frau, (4) i Seguí (9).
Àrbitre: Bonnín. Xiulà 14 faltes a les locals i 19 a les visitants.
Parcials cada 5 minuts: (9-7) (13-18) (17-27) (21-38) -descans- (26-46) (32-53) (45-62) (46-76).

Amb aquesta victòria, finalitza el conjunt solleric la seva participació en el Torneig Germanes Rullan, amb l'objectiu complit de proclamar-se campiones, sense conèixer la derrota. Sa Talaia es va presentar al darrer partit amb l'absència dels bases titulars (Mar Castanyer i Cristina Forteza). El conjunt entrenat per Got i Peñas va haver de posar mà a l'equip junior, convocant per al partit a Silvia Moragues i Lluisa Juan. La mateixa Sílvia Moragues va haver d'agafar la batuta de l'equip, fent-ho força bé, anotant un total de cinc punts, amb un triple inclòs. El Molinar, que sols va crear problemes en els primers minuts de joc (9-5 en el minut 4), es va haver de limitar a sofrir el bon joc solleric, que després del mal inici, es va posar les piles, amb uns atacs efectius i ràpids. Els tres triples anotats per les jugadores solleriques en els primers vint minuts també serviren per a que l'avantatge en el marcador s'ampliés fins el 21-38 del descans, que va ser la màxima diferència de la primera meitat, que convidava a començar el segon temps amb tranquil.litat. A la represa, seguí el bon joc de les solleriques, amb un bon encert dels tirs de camp, sense deixar que les locals s'atracassin amb perill al marcador, ans al contrari: ampliaren l'avantatge fins el màxim del 38-62 en el minut 15. A partir d'aquí, el Molinar va fer una tímida reacció de tan sols un minut de durada, en els que anotà set punts consecutius; però altre cop la realitat tornà a la pista del Molinar, i les solleriques, de la mà de Patricia Eugenio (11 punts en els darrers 4 minuts), sentenciaren definitivament el partit.