Galmés diu que la ruptura de pactes amb VOX «no afecta» el Consell de Mallorca i que té un «govern estable»

|

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assegurat aquest divendres que els seus socis de govern li han traslladat que la ruptura de pactes de VOX a nivell autonòmic «no afecta» la institució insular.

En declaracions als mitjans, Galmés ha indicat que es continuarà treballant «amb total normalitat» i ha assegurat que actualment el seu govern és «sòlid, estable, de solucions i continua treballant fent canvis a l'illa».

«És un govern que durant aquests quatre anys marcarà un abans i un després davant de les polítiques d'esquerra que hi havia fins ara», ha recalcat.

Pel que fa a les competències que posseeix el Consell per a acollir menors migrants no acompanyats, ha defensat que «sempre serà una institució solidària», de manera que «no deixaran abandonats» els nins que arribin a l'illa.

Tot i això, ha assegurat que el nombre de menors que desembarquen a Mallorca «s'ha multiplicat per quatre els darrers anys i s'està arribant a números màxims d'acolliment». Així, Galmés ha reivindicat «una política migratòria a nivell estatal» i més recursos econòmics, tècnics i personals per tal d'afrontar una situació que, diu, està sent «molt complicada».

+ VIST