Totes les places docents de Formentera seran declarades de molt difícil cobertura

|

La tercera Taula Tècnica d'Insularitat ha acordat que totes les places docents de Formentera seran declarades de molt difícil cobertura, per tal de pal·liar l'anomenada triple insularitat.

Per a aquestes places, s'ha acordat un complement mensual de 300 euros durant el curs 2024/2025, que s'incrementarà fins als 400 euros a partir del curs 2025/2026. Aquest complement es percebrà en totes les mensualitats i també el percebran els docents de Menorca i Eivissa de les places catalogades de molt difícil cobertura.

Segons el conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, l'objectiu de la Conselleria és iniciar el curs escolar amb totes les places docents cobertes per a donar resposta als alumnes. Els complements, que s'hauran d'aprovar pel Consell de Govern, han estat aprovats per unanimitat de totes les forces sindicals durant la Taula Tècnica d'Insularitat. Aquests complements.

El passat 14 de juny, la Comissió Mixta d'Insularitat va aprovar una moció presentada pel senador d'Eivissa i Formentera, Juanjo Ferrer, per tal d'augmentar el plus d'insularitat dels funcionaris de l'Administració de l'Estat a les Pitiüses. La moció demanava que l'increment d'aquest complement tengués en compte «el factor de la insularitat, el cost de la vida i el preu de l'habitatge».

+ VIST