Nous mòduls econòmics per als Tallers de llengua catalana per a nouvinguts i el Programa d’Acompanyament Escolar

|

El Consell de Govern d’aquest divendres 31 de maig, ha acordat modificar els Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma per introduir el mòdul econòmic de finançament del Programa d’Acompanyament Escolar (PAE) i dels Tallers de llengua catalana per a joves nouvinguts.

El PAE consisteix en activitats d’acompanyament i suport educatiu durant el curs escolar o durant el mes de juliol, desenvolupades voluntàriament per personal docent del centre, fora de l’horari lectiu. Per la seva banda, els Tallers de llengua catalana per a joves nouvinguts es dirigeixen als alumnes d’incorporació tardana que presenten mancances lingüístiques a l’etapa d’educació secundària obligatòria.

En tots dos casos, el preu/hora per als docents és de 44,20 euros, que inclou el salari brut (33,50 euros/hora), més la quota patronal de la Seguretat Social.

Amb aquests programes la Conselleria vol garantir la igualtat d’oportunitats entre els estudiants, reduir l’abandonament escolar i motivar-los cap a l’aprenentatge.

+ VIST