La UIB col·labora en un congrés de l'Agència Espacial Europea sobre la transformació de l'espai

|

La Universitat de les Illes Balears (UIB) col·labora en l’organització del congrés internacional Small Satellites Systems and Services Symposium, que l’Agència Espacial Europea fa a Palma del 27 al 31 de maig.

Aquesta cita es dedicarà a la transformació de l’espai amb els darrers avenços tecnològics. A través de diverses sessions tècniques, s’abordaran temes com ara l'anàlisi de missions i sistemes, aplicacions com l'observació de la Terra, la ciència, les telecomunicacions i la navegació, i noves tecnologies pel que fa a sistemes, subsistemes i components.

També es dedicarà una sessió especial a l'accés dels petits satèl·lits a l'espai, en la qual s'abordaran els llançadors, els vehicles de transferència en òrbita i la compatibilitat entre plataformes.

El comitè organitzador local del congrés el presideixen la doctora Nona S. R. Agawin, professora titular del Departament de Biologia i investigadora principal del grup de recerca en Ecologia Marina i Sistemàtica de la UIB, i el doctor Maurici Ruiz, professor titular del Departament de Geografia i director del Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la UIB.

+ VIST