Albert Pinya, autor del cartell de la 42a edició de la Fira del Llibre de Palma

|

L'artista Albert Pinya és l'autor del cartell de la 42a edició de la Fira del Llibre de Palma, esdeveniment organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca que se celebrarà del 31 de maig al 9 de juny, en Passeig del Born, sota el lema 'Menys algoritmes, més llibreters'.

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha informat que la 42a edició de la Fira del Llibre de Palma es presenta amb la imatge d'un simpàtic llibre que fa el gest de la victòria mentre subjecta el cap d'un robot amb gest de sorpresa, una obra, la del disseny del cartell, de l'artista palmesà Albert Pinya, recognoscible per les seves figures acolorides i aparentment naïf.

L'artista ha assegurat haver-se inspirat en la pintura 'David amb el cap de Goliat' de Caravaggio per al disseny d'un cartell que reivindica l'ofici dels llibreters.

El Gremi de Llibreters de Mallorca ha fet una crida a tots els ciutadans a participar i a assistir a una nova edició de la Fira del Llibre que reunirà una vintena de llibreries en el centre de la ciutat.

Quant a la nova edició de la Fira del Llibre de Palma, se celebrarà un any més en el Passeig del Born i la inauguració serà el divendres dia 31 de maig. A partir d'aleshores, s'han programat més d'una quarantena d'activitats que inclouen presentacions, tallers, taules rodones i contacontes, dirigides a tota mena de perfils i edats.

La programació al complet, així com el nom de l'encarregat de fer el pregó, s'anunciarà per part del Gremi de Llibreters de Mallorca durant els pròxims dies.

+ VIST