El Centre Flassaders acull la ponència de Carlos Sánchez Mato 'És possible la sobirania monetària. És possible una banca pública'

|

Mallorca en marxa va organitzar un acte el passat dimecres 10 d'abril en el Centre Flassaders per parlar sobre la sobirania. La ponència formà part del cicle de Xerrades Actives: Alternatives en marxa i, en aquest cas, es titulava 'És possible la sobirania monetària. És possible una banca pública'. La ponència va ser a càrrec del doctor en economia i professor de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), Carlos Sánchez Mato.

A l'acte hi assistiren més d'una trentena de persones i debateren amb el ponent sobre la soberania de Mallorca.

Carlos Sánchez Mato

Carlos Sánchez Mato (Madrid, 1970) és un economista i polític d'Esquerra Unida, regidor de l'Ajuntament de Madrid entre el 2015 i el 2019 i delegat de l'Àrea de Govern d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament entre el 2015 i el 2017.

Autodefinit com un economista heterodox, catòlic de base, Carlos Sánchez Mato va estudiar Economia en la Universitat Complutense de Madrid, a més de cursar estudis en Economia Internacional i Desenvolupament. La seva tesi doctoral parla sobre la crisi financera i la necessitat d'una banca pública.






+ VIST