MÉS per Mallorca reivindica el feminisme com a «mur contra el feixisme»

|

L'espai feminista de MÉS per Mallorca, FeminisMÉS, ha reivindicat aquest dijous l'avanç del feminisme com un «mur contra el feixisme».

El partit ha fet així una crida a la societat per sumar-se, amb motiu del Dia de la Dona, als actes i mobilitzacions organitzats a l'illa.

En aquest context, els ecosobiranistes han anunciat que presentaran mocions i iniciatives al Parlament, al Consell de Mallorca i als ajuntaments «per avançar en la construcció d'unes ciutats i d'una Mallorca feminista».

«Avançar en feminisme és avançar en democràcia i no hi ha democràcia sense justícia social», ha afirmat la secretària de moviments socials de MÉS per Mallorca, Rosa Cursach, que ha recordat que el feixisme persegueix els drets i els avanços aconseguits pel feminisme.

L'espai FeminisMÉS s'ha referit especialment a l'homenatge a Antònia Matamalas que organitza el col·lectiu Dones de Llevant el proper 10 de març (11.30 hores) a la plaça de les Perleres de Manacor. «És més urgent que mai seguir avançant en drets des d'un feminisme de classe, antiracista i interseccional», ha afegit Cursach.

+ VIST