Els taxistes de la FEBT celebren aquest dimecres la seva Assemblea General

|

Els taxistes de la Federació Empresarial Balear de Transport (FEBT) celebraran la seva Assemblea General aquest dimecres, dia 6 de març, a Algaida.

Segons un comunicat de premsa, els taxistes de la FEBT han informat que aquest dimecres, a partir de les 12.00 hores, es reuniran en l'Assemblea General per abordar diversos temes importants. Entre ells, la seva oposició a les restriccions que l'Ajuntament de Palma preveu durant la temporada alta, així com la unificació dels serveis de taxis entre Palma i Calvià.

La reunió tindrà lloc al restaurant Binicomprat d'Algaida i comptarà amb la presència del president de l'Agrupació Empresarial d'Autotaxi i Autoturisme de Balears, Antoni Bauzá, així com membres de la junta directiva d'aquesta agrupació, taxistes associats i representants de la FEBT. A més, també hi assistirà Lorena del Valle, directora general de Mobilitat de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

Es preveu que durant la reunió, el president de la patronal, Antoni Bauzá, faci una declaració sobre la controvèrsia unificació dels serveis de taxis entre Palma i Calvià, destacant la importància de garantir igualtat de condicions per a tots dos municipis. A més, s'abordarà la proposta d'imposar restriccions addicionals als taxis durant la temporada alta a Palma, amb l'objectiu d'assegurar que aquestes mesures no s'adoptin sense tenir en compte l'opinió de tot el sector.

+ VIST