Més per Menorca celebra el III Congrés aquest dissabte

|

Sota el lema 'Un país que mira al futur', Més per Menorca celebrarà el seu III Congrés aquest dissabte, 17 de febrer, a la Sala Multifuncional des Mercadal. Com indica el reglament del partit menorquinista, cada quatre anys s’han de celebrar eleccions internes per a renovar l’estructura orgànica del mateix i actualitzar la seva línia política.

En aquesta trobada amb els seus adherits, Més per Menorca aprofita per a obrir una nova etapa en un moment en el qual el partit es troba fort i cohesionat. Amb tot això, l’esdeveniment comptarà amb dues parts. Durant el matí, tendrà lloc l’actualització de les bases ideològiques i orgàniques del partit, ja que es debatran tres ponències: la ideològica, l’estratègica i els estatuts, que prèviament han pogut consultar tots els adherits i hi han pogut presentar esmenes. Al capvespre, tendrà lloc la renovació de la direcció del partit, on qualsevol adherit pot presentar la seva candidatura per a formar-ne partit.

Per a acabar, es presentarà la nova executiva electa als assistents i l’acte serà tancat amb el discurs del nou coordinador general.

+ VIST