Orgull Llonguet celebra els seus 10 anys de vida amb un programa alternatiu de les festes de Sant Sebastià ple d'activitats

|

Orgull Llonguet celebra enguany els seus 10 anys de vida. I ho fa amb un programa alternatiu de les festes de Sant Sebastià ben ple de propostes.

A més, per tal de commemorar la fita han posat a la venda un mocador commemoratiu, dissenyat per Jaume Vich, que podreu trobar a la botiga de Melicotó i a la llibreria Quart Creixent. El preu del mocador és de 3 euros.

Amb tot, el programa de Sant Sebastià 2024 alternatiu és el següent:

DIUMENGE 14/01

Col·laboració en la celebració del Sant Tianet alternatiu organitzat per la Confraria de Sant Sebastià. Duran els seus caparrots i ous a Santa Clara.

LLONGUETADES 18/01

Han omplert el formulari d'inscripció una dotzena d'entitats i negocis que organitzaran una llonguetada amb acte cultural aquest dia. Els seus caparrots faran una visita a cada llonguetada acompanyats de xeremiers.

REVOLTA LLONGUETA 19/01

Sus de la festa a les 23.00 hores davant la Bodega Bellver (carrer de can Serinyà). Pregó amb Clara Fiol (poeta i cantant). Sortida dels caparrots i drac, i passacarrers amb xaranga.

A partir de Rambles, continuaran el passacarrer amb una bastida rodant a sobre la qual posaran música PD Burbaia i Padjesa. Aparcaran la bastida davant la plaça Weyler i seguiran la festa fins a fi de permís. Hi haurà barra a preus populars.

VERMUT RESSACÓS 20/01

A plaça París a partir de les 12.00 hores: música, picada i una paradeta expositiva en commemoració dels 10 anys d'Orgull Llonguet. «Hi haurà sorpreses!», han anunciat.

+ VIST