Palma celebrarà la Festa de l'Estendard amb diversos actes durant el cap de setmana

|

L'Ajuntament de Palma ha presentat la programació d'actes de la Festa de l'Estendard 2023 que es celebrarà de divendres a diumenge en la capital balear.

Segons ha informat aquest dimecres el Consistori, els actes començaran aquest divendres a les 13.00 hores amb un homenatge als jubilats de l'Ajuntament en la sala de plens d'aquest. Després, a les 18.00 hores es celebrarà el pregó de la Festa de l'Estendard, també en la sala de plens de Cort.

El dissabte a les 19.00 hores tendrà lloc una missa en la Basílica de Sant Miquel amb el cant de la Salve a la Mare de Déu de la Salut. Més tard, a les 20.00 hores es realitzarà l'ofrena de corones d'entitats, institucions i de l'Ajuntament com a homenatge al rei Jaume I en la plaça de Cort.

Per acabar, aquest diumenge, per commemorar l'entrada de les tropes del rei Jaume, es col·locarà l'Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la Cimera del Rei Marí a les 10.00 hores en la plaça de Cort.

Igualment, la Catedral celebrarà una missa solemne a les 10.30 hores i, a les 12.00 hores, tendrà lloc en la plaça de Cort la representació de 'La Colcada' de Pere d'Alcàntara Penya a càrrec de Miquela Lladó i l'Escola de Música i Danses de Mallorca. A més, el batle de Palma, Jaime Martínez, oferirà un discurs.
Per acabar la celebració de l'Estendard s'atorgaran els honors i distincions corresponents a les 13.00 hores en la sala de plens del Consistori.



+ VIST