Calvià posa en marxa la tercera edició dels Premis de Medi Ambient dotats amb 15.000 euros

|

L'Ajuntament de Calvià ha informat aquest dissabte que ja està en marxa la tercera convocatòria dels Premis Calvià de Medi Ambient dotats amb 15.000 euros. Pot presentar-se tota persona jurídica que vulgui dur a terme alguna iniciativa de caràcter ambiental (neteja ambiental, restauració, educació ambiental, projecte de sostenibilitat, etc.) en el municipi calvianer durant l'any 2024.

Per a poder participar-hi, l'entitat haurà de presentar, abans de l'1 de desembre de 2023, una memòria explicant la iniciativa que vol dur a terme i signar una declaració responsable amb el compromís de, si és una de les entitats premiades, dur-la a terme en les condicions especificades en la memòria presentada i dins de l'any 2024 (gener-setembre).

La dotació per a aquesta convocatòria de premis és de 15.000 euros, repartits de la següent manera:

1. Un primer premi dotat de 4.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la millor valoració per part del jurat.

2. Un segon premi dotat de 3.000 euros per a l'entitat amb la iniciativa ambiental amb la segona millor valoració per part del jurat.

3. Quatre tercers premis de 2.000 euros, en forma d'accèssit, per a cadascuna de les següents categories:

a) Millor iniciativa de restauració i/o neteja ambiental (2.000 euros).
b) Millor actuació de foment o estudi de la biodiversitat (2.000 euros).
c) Millor actuació de sensibilització i educació ambiental (2.000 euros).
d) Millor actuació per al foment de la sostenibilitat, la transició energètica, la reducció de residus o dels contaminants (2.000 euros).

+ VIST